Terminis de lliurament
Els terminis de lliurament varien en funció del producte i de la talla. En seleccionar una talla t'indicarà un termini aproximat de lliurament o sortida del magatzem.

Per enviaments a Península Ibèrica, la informació mostrada indica els dies laborables en què es lliurarà la comanda al domicili.

Per a la resta de països, els dies indicats corresponen als dies laborables que trigarà a sortir la comanda del nostre magatzem.

Si s'han afegit diversos articles amb diferent data de lliurament o sortida de magatzem, l'enviament de la comanda vindrà determinat pel termini de lliurament més llarg.

Per rebre la teva comanda encara més ràpid, pots seleccionar l'Enviament Express. Els terminis de lliurament poden variar entre 1 i 2 dies laborables (Balears 2-3 dies). Si existís alguna ruptura d'estoc o indisponibilitat puntual, procediríem a informar-te immediatament i et donaríem un nou termini de lliurament, o si no fos possible servir-te aquest producte, procedir a la seva anul·lació i devolució.

Els terminis de lliurament o sortida de magatzem són orientatius, i en qualsevol cas, un retard en el lliurament respecte als terminis indicats no donarà dret a exigir cap indemnització.

NOTA: gironamotorshop.com no realitza expedicions en dissabtes, diumenges o festius.