Devolucions
A Girona Motor Shop ens esforcem a oferir les màximes garanties de qualitat i servei, de manera que proporcionem als nostres clients la possibilitat de realitzar la devolució dels productes adquirits a través de la Botiga en línia.

CANVI DE TALLA gratis (ESPANYA / PORTUGAL)
El canvi de talla serà totalment gratuït per a aquelles compres realitzades a Espanya (Península i Balears) i Portugal que siguin superiors a 99 euros. La promoció no serà vàlida per a les Canàries, Ceuta, Melilla, Açores i Madeira. És important tenir en compte que només s'admetrà un procés de canvi de talla per comanda. El canvi de color o model del producte queda exclòs d'aquesta promoció i comportarà els costos habituals. Aquesta promoció no és vàlida per a bicicletes ni quadres.

CANVI DE TALLA gratis (FRANÇA / ITÀLIA)
El canvi de talla serà totalment gratuït per a aquelles compres realitzades a França i Itàlia que siguin superiors a 100 euros. És important tenir en compte que només s'admetrà un procés de canvi de talla per comanda. El canvi de color o model del producte queda exclòs d'aquesta promoció i comportarà els costos habituals. Aquesta promoció no és vàlida per a bicicletes ni quadres.

SERVEI DE REEMBORSAMENT DE DESPESES DE DEVOLUCIÓ DE PAYPAL
Paypal et reemborsa les despeses de devolució!

Només has d'activar el servei de reemborsament de despeses de devolució * a la pàgina de PayPal i pagar a través d'aquest mètode.

Fet això, ja pots comprar sense preocupar-te!

Perquè si reps un producte que no compleix amb les teves expectatives, PayPal et retornarà les despeses d'enviament de retorn del producte.

Aquesta promoció únicament és vàlida per a Austràlia, Àustria, Bèlgica, Dinamarca, Espanya, Finlàndia, França, Holanda, Irlanda, Itàlia, Noruega, Polònia, Portugal, Regne Unit, Suècia, Suïssa i 13 països d'Europa central i oriental (Bulgària, Xipre, Croàcia, Eslovàquia, Eslovènia, Estònia, Grècia, Hongria, Letònia, Lituània, Malta, la República Txeca i Romania).

* Pots donar-te d'alta i consultar les condicions de la promoció en aquest enllaç: https://www.paypal.com/es/webapps/mpp/refunded-returns/

INSTRUCCIONS PER A REALITZAR UN CANVI O UNA DEVOLUCIÓ


Posar-se en contacte amb el nostre Servei d'Atenció al client, preferiblement a través del formulari de contacte, on t'informaran de com iniciar el procés de devolució a través del nostre servei de missatgeria o en una Botiga Girona Motor Shop. És important indicar-nos el número de comanda i, en el cas de l'operativa de canvi, és important a més indicar el producte pel qual volem fer el canvi.

Tingues en compte que les samarretes personalitzades i les peces íntimes no admeten canvis ni devolucions.

NOTA: Girona Motor shop no es farà càrrec de les despeses de transport ocasionades en cas de no seguir les instruccions de devolució.

CONDICIONS QUE PODEN PROVOCAR UNA DEVOLUCIÓ


1 - Si el producte no et satisfà
Podrà canviar-se o sol·licitar el reemborsament de l'import si el producte no ha estat usat i es retorna en el seu embolcall i estat original.

Condicions de canvi

El termini per a realitzar un canvi de producte és de 30 dies hàbils a partir de la data de recepció de la comanda.

A continuació es detallen les despeses de transport que s'hauran d'abonar en realitzar un canvi.

Si el canvi es en alguna botiga de Girona Motor Shop, GRATUÏT.

Si el canvi procedeix de la península Ibèrica o Balears estarà subjecte a les següents condicions:

Si la comanda original va ser inferior a 39 euros, l'import a abonar serà de 9 euros. *

Si la comanda original va ser superior a 39 euros, l'import a abonar serà de 12 euros. *

Si el producte a canviar és una bicicleta o un quadre de bicicleta: consultar import.
* Els imports indicats inclouen l'enviament de la comanda de tornada a la nostra central i el nou enviament a l'adreça sol·licitada.

Si procedeix de Canàries, Ceuta, Melilla, Xipre, Açores, Madeira, Croàcia-Illes, Malta o d'altres països no pertanyents a la Unió Europea: consultar.

Si el canvi procedeix d'un país membre de la Unió Europea o del Regne Unit (excepte els anteriors), estarà subjecte a les següents condicions:

Si s'ha triat "l'assegurança de devolució i canvi", l'enviament de tornada a la nostra central i el nou enviament no tindran cap cost addicional per al client. Els enviaments es realitzaran sempre a través d'un Access Point (si aquest servei està disponible al país o regió en qüestió). Les bicicletes, els quadres de bicicleta, les samarretes personalitzades i les peces íntimes queden excloses d'aquesta assegurança.

Si no s'ha triat "l'assegurança de devolució i canvi", l'enviament de tornada a la nostra central i el nou enviament aniran a càrrec de client. El cost total serà de 30 euros, excepte per a bicicletes i quadres de bicicleta (en aquest cas: consultar).

Condicions de reemborsament de l'import:

Si es desitja el reemborsament de l'import, el termini màxim per sol·licitar la devolució serà de 30 dies hàbils a partir de la data de recepció de la comanda. El reemborsament es realitzarà amb el mètode de pagament original, sempre que sigui possible. Les bicicletes i els quadres de bicicleta estan subjectes a condicions especials (en aquest cas: consultar).

Espanya / Portugal

Les despeses originades en concepte de transport, i que no es reemborsaran, estaran subjectes a les següents condicions:

Si es realitza la devolució de la comanda en una Botiga Girona Motor Shop, es reemborsarà l'import dels articles.

Per a comandes enviades a la península Ibèrica i Balears:

Si la comanda original és inferior a 39 euros, l'import a restar en realitzar el reemborsament serà de 12 euros. *

Si la comanda original és superior a 39 euros, l'import a restar serà de 15 euros. *
* Els imports indicats inclouen les despeses d'enviament de la comanda a domicili del client i les despeses de l'enviament de devolució a la nostra central.

Per a comandes enviades a Canàries **, Ceuta **, Melilla **, Açores i Madeira: consultar.

Unió Europea i el Regne Unit

Per a comandes enviades a la Unió Europea o Regne Unit (excepte els territoris esmentats anteriorment), el cost de l'etiqueta de devolució per UPS serà de 35 €, també podrà enviar el producte pel seu compte i es reemborsarà l'import íntegre dels productes que torni.

En cas d'haver triat "l'assegurança de devolució i canvi" es tornarà l'import íntegre de la comanda. En cap cas es retornarà l'import de l'assegurança.

Països fora de la Unió Europea **: consultar.

** Per Canàries, Ceuta, Melilla i països de fora de la Unió Europea tampoc es reemborsen les despeses de duana que s'hagin pogut originar.

2 - Si en rebre el producte presenta defectes:
Un cop Girona Motor Shop hagi rebut el producte defectuós, t'enviarà un de nou. En aquest cas, el canvi sempre s'efectuarà pel mateix article o referència. Només serà facturat el primer enviament, fent-se càrrec Girona Motor Shop dels ports corresponents a la recuperació de l'article defectuós i de l'enviament de l'article correcte.

El termini màxim per sol·licitar el canvi de l'article defectuós és de 30 dies hàbils a partir de la data de recepció de la comanda.

3 - Si el producte no correspon amb la comanda realitzada:
Girona Motor Shop correrà amb totes les despeses. Tant de recollida del producte equivocat com amb les despeses de lliurament de la comanda correcte.

IMPORTANT! Girona Motor Shop no realitzarà cap reenviament de mercaderia fins que no s'hagi verificat la recepció de l'article objecte de devolució o canvi en els nostres magatzems, així com l'estat de l'embalatge i els seus accessoris.

DRET DE DESISTIMENT
El Client té el dret a desistir de la seva compra, dins el termini de 30 dies naturals següents al lliurament dels productes, llevat que es tracti d'una exclusió prevista a la Llei general de defensa de Consumidors i Usuaris. Per exercir el dret de desistiment, el Client haurà de notificar a Rent Marivent S.L omplint el formulari que trobarà aquí disponible per a baixar i enviant-lo a l'adreça de correu electrònic info@gironamotorshop.com

Pot descarregar-se el formulari de desistiment en el següent enllaç:

MODEL DE DESESTIMENT