CF MOTO - SOBRE LA MARCA

Cf MOTO és una de les multinacionals més importants del sector del motor a escala mundial per volum de facturació, volum de producció de motors i de vehicles produïts, tant motocicletes com ATV o UTVs.


El gegant asiàtic és considerat la marca més important de la Xina del sector de la moto i el quad, d'entre les més de 400 existents en aquell país.
Gràcies al seu extraordinari nivell tecnològic, elevats controls de qualitat i dècades d'experiència, s'ha generat un gran prestigi internacional entre professionals i usuaris i és una de les marques d' ATV i UTVs més venudes del món, i LÍDER EN VENDES en molts mercats europeus i americans, com la Gran Bretanya o Espanya entro molts altres.


Entre els seus models off road destaquen UTVs com el Z FORCE 1.000 EX, un extraordinari side by side esportiu, el C FORCE 1.000, un potentíssim ATV d'altíssimes prestacions i l'O FORCE 1.000, un side by side Triplaça en línia, d'oci / treball amb extraordinàries capacitats de càrrega, tracció i 4 × 4, DIRECCIÓ ASSISTIDA, EPS ...


Quant a la seva gamma de motocicletes destaquen la trail 650 MT, la futura touring 650GT, o les esportives 250NK, 400NK i 650 NK, entre d'altres.
Tots els seus models estan equipats amb motors de Fabricació Pròpia i d'última generació, amb injecció i ABS, EURO 4, que a més fabriquen per a altres reconegudes marques del sector de les dues i quatre rodes.


La seva extraordinària qualitat i el seu extraordinari disseny europeu, seguit per una excel·lent postvenda, han aconseguit un enorme èxit de vendes a escala mundial. Com a exemple, només cal veure la seva elevada quota de mercat en els mercats de ATV i UTVs més importants d'Europa, com són l'espanyol, l'anglès, francès o el suec, on CF MOTO és LIDER o TOP 3 en vendes.