Despeses d'enviament


A Girona Motor Shop t'oferim la possibilitat d'enviar els nostres productes a qualsevol regió del món.

Les despeses d'enviament s'indicaran en el moment de formalitzar la compra en funció de país de destinació que s'hagi seleccionat.

Les comandes que es recullin en alguna botiga de Girona Motor Shop no comportaran despeses d'enviament.

ENVIAMENTS A ESPANYA I BALEARS
Despeses d'enviament GRATIS per a comandes superiors a 39 €. 

ENVIAMENTS A LA UNIÓ EUROPEA I REGNE UNIT (excepte Espanya, Balears, Canàries, Ceuta, Melilla, Xipre, Malta, Croàcia - Illes, Açores i Madeira)
Disposem de les següents modalitats d'enviament:

Enviament estàndard

Comandes compreses entre 0 i 60 euros: els ports seran de 6,95 euros.
Comandes de més de 60 euros: els ports seran GRATUÏTS.


Enviament Express

Si es desitja un enviament encara més ràpid, hi ha la possibilitat de seleccionar un enviament Express. Aquest tipus d'enviament està condicionat a la disponibilitat dels productes. De no aparèixer com a opció seleccionable, vol dir que aquest o diversos productes no estan disponibles per a enviar-los immediatament. Les despeses d'enviament s'indicaran en el moment de formalitzar la compra.

ENVIAMENTS A CANÀRIES, CEUTA I MELILLA
Comandes compresos entre 0 i 300 euros: els ports ascendiran a 12,95 euros.
Comandes de més de 300 euros: els ports ascendiran a 18 euros.
A causa del règim fiscal d'aquestes comunitats, no s'aplicarà IVA als preus mostrats a la web, però, en rebre la comanda és possible que s'hagin d'abonar impostos, aranzels o càrrecs de despatx corresponents a aquestes comunitats.

NOTA: Grionamotroshop.com no es farà càrrec dels impostos, aranzels o càrrecs de despatx corresponents a aquestes comunitats. A tall d'orientació, les despeses de duanes poden seguir les següents condicions:

Comandes inferiors a 150 euros:

Despeses fixes: 31,36 euros.
Aranzels: càlcul d'un percentatge del total de la compra en funció de la classe d'article (generalment el 7%).
Comandes superiors a 150 euros:

Despeses fixes: 43,68 euros.
Aranzels: càlcul d'un percentatge del total de la compra en funció de la classe d'article (generalment el 7%).

ENVIAMENTS A XIPRE, MALTA, CROÀCIA - ILLES, AÇORES I MADEIRA
Les despeses d'enviament per a aquests països s'indicaran en el moment de formalitzar la compra en funció de país de destinació que s'hagi seleccionat.

ENVIAMENTS A PAÏSOS FORA DE LA UNIÓ EUROPEA
Les despeses d'enviament per a aquests països s'indicaran en el moment de formalitzar la compra en funció de país de destinació que s'hagi seleccionat.

En les compres destinades a països no pertanyents a la Unió Europea no s'aplicarà l'IVA / TAX en els preus, però, en rebre la comanda és possible que s'hagin d'abonar impostos, aranzels o càrrecs de despatx corresponents a aquests països.

NOTA: Gironamotorshop.com no es farà càrrec dels impostos, aranzels o càrrecs de despatx corresponents a aquests països.

Per reclamacions de garantia, s'haurà de posar en contacte amb el Servei d'Atenció al Client de Girona Motor Shop. En cas d'haver d'enviar els articles a la Central de Girona Motor Shop per a la seva inspecció o reparació, les despeses d'enviament d'anada i tornada, així com els corresponents costos de duana, aniran a càrrec de client.